Gelegenheidskleding

MESA maakt professioneel elke gelegenheidsjurk voor u op maat. Wilt u uw eigen unieke trouwjurk of avondjurk? Heeft u ideeën voor uw gelegenheidskleding die u nergens kunt vinden? Dan bent u bij MESA aan het juiste adres.

Het werkt vrij eenvoudig. U neemt contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u uw ontwerpen of ideeën aan ons laat zien. Heeft u deze niet? Dan maken we voor u een passend ontwerp.

In het vrijblijvende gesprek worden uw maten genomen, het ontwerp wordt uitgebreid besproken en besloten. De wensen voor stoffen en fournituren worden uitgezocht. Zo komen we tot een mooi resultaat en zal MESA na het gesprek een vrijblijvende offerte opstellen. Na akkoord geven van de offerte en stofkeuze gaat MESA aan de slag met het pasmodel. Binnen 6 tot 10 weken nemen wij contact met u op om het pasmodel door te passen. Hier kunnen nog eventuele aanpassingen in het patroon worden aangegeven en de pasvorm zal optimaal worden verbeterd.

Bij goedkeuring van het model wordt de uiteindelijke creatie met de juiste stoffen compleet vervaardigd. De unieke en persoonlijke jurk zal 3 weken voor uw gelegenheidsdatum worden gepast en afgerekend. Evt. kleine aanpassingen kunnen ter plaatse nog toegepast worden. Uw creatie is klaar en u zult schitteren!

Alle handelingen worden professioneel uitgevoerd met veel kennis en vaardigheden.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u binnenkort te ontmoeten.

daphne_edited  Berto voorkant2  7249