Patronenservice

MESA patronenservice houdt zich bezig met het creëren en ontwikkelen van patronen. Met behulp van het CAD CAM systeem van Lectra bieden we u allerlei diensten aan zoals; het opstellen van basispatronen, modelleren, graderen, productie intekenen, etc. Door de jaren heen hebben we al vele modellen gemaakt, wat betekend dat we erg veelzijdig zijn in het maken van artikelen zoals; rokken, jeans, broeken, blazers, blouses, gilets, jurken, tricot tops en jackets.

Op professionele wijze levert MESA patronenservice u uitstekende uitgewerkte patronen. Daarbij wordt een modelformulier gemaakt waarop alle gegevens van het model worden genoteerd. De werktekening op het formulier wordt professioneel met de hand getekend en de maattabel wordt beschreven in 3 talen te weten: Nederlands, Engels en Duits. Met behulp van een plotter kunnen intekeningen worden uitgeplot, maar verzenden per mail is ook mogelijk. Wanneer het monster wordt goedgekeurd en de orders verwerkt zijn kan MESA patronenservice voor u de orderopdrachten intekenen voor productie. Deze productie intekeningen worden uiteraard erg voordelig ingelegd en naar wens uitgeplot of verzonden per e-mail. Daarbij krijgt u een productie overzicht waar uw productie bedrijf goed mee kan werken.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de patronenservice van MESA, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.   Wij staan u graag te woord, ook voor uw vragen bent u welkom. De gegevens kunt u vinden onder contact.