JASMEE

Jasmee wordt geleid door Melanie Webbink en Sabrina Slettenhaar-Webbink. Dit veelbelovende merk is onderdeel van het succesvolle MESA patronenservice. Beide dames hebben veel kennis en ervaring opgedaan in allerlei aspecten van de modebranche.

Melanie en Sabrina zijn in 2008 gestart met het bedrijf MESA patronenservice. Nog steeds blijft de kennis groeien en mede hun ambitie. Ze zijn erg blij met het succes van MESA, maar konden de ambitie en drang om zelf iets te creëren niet negeren. Met een hoge dosis motivatie en doorzettingsvermogen is het merk Jasmee een feit. Dit verfrissend en   eigenaardig  Nederlands merk zal de komende jaren de markt vernieuwen met haar exclusieve jasjes en blazers. Met veel aandacht voor kwaliteit en pasvorm zult u de comfort ervaren. Sinds 2015 al veel ervaring opgedaan waardoor we onze voet binnen de markt hebben gezet en de weg hebben gevonden die we willen blijven gaan volgen. Nu met beide benen op de grond en geweldige kwaliteit leveren in een uniek jasje voor een grote doelgroep tegen een mooie en eerlijke prijs.

Jasmee laat zich inspireren door de hedendaagse mode en ready to wear catwalk. Daarnaast volgt ze de trends op de voet op gebied van stoffen en fournituren. Dit alles gecombineerd met de creativiteit van Jasmee resulteert in geweldige unieke creaties voor de eigentijdse krachtige vrouw.

Jasmee heeft haar eigen ontwerpafdeling, CAD-CAM afdeling en atelier. JASMEE koopt alle materialen en stoffen in Nederland in en produceert alles zelf en/of enkel bij een Nederlands atelier.

Hieronder de link naar de website met webwinkel van JASMEE (.nl)