JASMEE

Jasmee wordt geleid door Melanie Webbink en Sabrina Slettenhaar-Webbink. Dit veelbelovende merk is onderdeel van het succesvolle MESA patronenservice. Beide dames hebben veel kennis en ervaring opgedaan in allerlei aspecten van de modebranche.

Melanie en Sabrina zijn in 2008 gestart met het bedrijf MESA patronenservice. Nog steeds blijft de kennis groeien en mede hun ambitie. Ze zijn erg blij met het succes van MESA, maar konden de ambitie en drang om zelf iets te creëren niet negeren. Met een hoge dosis motivatie en doorzettingsvermogen is het merk Jasmee een feit. Dit verfrissend en   eigenaardig  Nederlands merk zal de komende jaren de markt vernieuwen met haar exclusieve jasjes en blazers. Met veel aandacht voor kwaliteit en pasvorm zult u de comfort ervaren.

Jasmee laat zich inspireren door de hedendaagse mode en ready to wear catwalk. Daarnaast volgt ze de trends op de voet op gebied van stoffen en fournituren. Dit alles gecombineerd met de creativiteit van Jasmee resulteert in geweldige unieke creaties voor de eigentijdse krachtige vrouw.

Jasmee heeft haar eigen ontwerpafdeling, CAD-CAM afdeling en atelier. Daarnaast werkt Jasmee samen met Nederlandse bedrijven die net als haar instaan voor het creëren en verbeteren van arbeidsomstandigheden in fabrieken wereldwijd.

collage 1 zomer 2016_edited

collage 2 zomer 2016_edited   COLLAGE 4 WINTER 2016

collage winter 2016 2_edited   collage winter 2016 1_edited

collage 3 winter 2016